About us

Puur ondernemerschap

In 2008 nam Jan Van Paesschen het roer van de firma Vrancken over en bracht meteen een nieuwe elan aan het bedrijf. Hij zette in op meer kennis, expertise en klantgerichtheid en maakte van ‘Vrancken’ een geoliede machine. Vanuit hun uitvalsbasis in hartje Linden vertrekt zijn team vakmensen elke ochtend met technisch perfect uitgeruste bestelwagens naar klanten in de ruime regio van Leuven, Aarschot, Tienen, Kortenberg en Tervuren. Vrancken gaat professioneel te werk tot iedere klant 100% tevreden is.  

Puur vakmanschap

Vrancken heeft alle expertise in huis om te adviseren, installeren, keuren, herstellen én onderhouden. Bij elk renovatie- of nieuwbouwproject zetten we puur in op traditioneel vakmanschap, kwaliteitsvolle materialen en duurzame installaties. Vandaag kan u bij Vrancken rekenen op een gedreven team van 12 medewerkers: van projectleiders, administratieve krachten tot vakmannen en techniekers. Iedereen, van junior tot senior, volgt opleidingen bij fabrikanten en heeft de nodige veiligheidscertificaten op zak. 

Puur service

Van een simpele lekkende kraan tot een totaalrenovatie van uw verwarming, Vrancken biedt particulieren duurzame en comfortabele sanitair-, ventilatie- en verwarmingsoplossingen op maat aan. We maken tijd vrij om te luisteren naar uw verwachtingen. De offerte is gedetailleerd, transparant én compleet. Geen onaangename verrassingen achteraf, want alles wordt uitgebreid besproken en gecommuniceerd. Vrancken gelooft in een oprechte service voor elke klant. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x