Koeling

Op zoek naar een airco-systeem voor uw  bestaande woning? Uw warmtepomp ook gebruiken voor koeling in de zomer? Of nood aan een vakman voor het onderhoud koelinstallatie? 

Vrancken is gespecialiseerd in koeling op maat van uw woning. Lucht-lucht warmtepompen, passieve of actieve koeling, iedere plaatsing of herstelling gebeurt met een blik op de toekomst.

Energiezuinige airconditioning in uw woning

Vrancken maakt voor u een voorstel op maat, met alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. Onze vakmannen plaatsen de nieuwe installatie op een vastgelegde datum en helpen u op weg om het beste uit uw nieuwe airco-installatie te halen.  

We werken steeds in nauwe samenwerking met onze partner Fujitsu voor de plaatsing van uw airconditioning. 

Passieve of actieve koeling?

Plant u een grondige renovatie of een nieuwbouwproject? Door de steeds toenemende isolatie-eisen is het ondenkbaar geworden om niet aan koeling te denken. In combinatie met uw lucht-water warmtepomp kan er gekozen worden om te werken met actieve koeling. Afhankelijk van de buitentemperatuur zal de warmtepomp inspringen om de woning te koelen. Wilt u gebruik maken van free-cooling of passieve koeling dan kiest u het best voor een geothermische warmtepomp. De woning zal gekoeld worden door de koude temperaturen die zich diep in de grond bevinden. Het gamma van koelingsmogelijkheden is eindeloos. Airco, Lucht-Water  Warmtepomp, Bodem-Water Warmtepomp, vloerkoeling, venitlo-convectoren… Vrancken zoekt samen met u welk systeem bij u past. Op basis van uw noden maken we een gedetailleerde offerte op. Een totaalaanpak die alle kosten dekt. Akkoord? Dan plannen we een datum voor de plaatsing van uw installatie door onze vakmannen.

Onderhoud Airco?

Hoewel een airco onderhoudsvriendelijk is, adviseren we u ook deze minstens één keer per jaar onder de loep te laten nemen door onze erkende koeltechnieker.

Contacteer koelingsexpert Vrancken voor:

  • Airco in de slaapkamers of leefruimte
  • Energetische renovatie met warmtepomp en koeling
  • Herstellingen en uitbreidingen op uw koelingsinstallatie
  • Onderhoud van uw airco-systeem 
  • Een complete voor- en naservice 
  • Kwalitatieve materialen en merken: Fujitsu, Vaillant, Viessmann, Jaga
  • mono-split, multi-split, actieve koeling, passieve koeling ...

Samenwerken met Vrancken is uw garantie op een professionele installatie, reparatie en onderhoud van uw duurzame koeling.

Koeling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x