Verwarming

Op zoek naar een warmtepomp voor uw nieuwbouwwoning? Is uw huidige verwarmingsketel aan vervanging toe? Of nood aan een vakman voor het onderhoud van uw mazout- of gasketel? 

Vrancken is gespecialiseerd in duurzame verwarmingsoplossingen. Centrale verwarming, zonneboiler of warmtepomp, iedere plaatsing of herstelling gebeurt met een blik op de toekomst.

Vervangen van uw oude verwarmingsketel

Is uw oude ketel slecht voor het milieu, verbruikt hij te veel of lopen de herstellingskosten te hoog op? Vrancken maakt voor u een voorstel op maat, met alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. Onze vakmannen plaatsen de nieuwe installatie op een vastgelegde datum en helpen u op weg om het beste uit uw nieuwe verwarmingsinstallatie te halen.

We hebben een nauwe samenwerking met onze partners Vaillant en Viessmann. 

Bekijk hier onze Viessmann partnership

Plaatsing verwarmingsinstallatie voor nieuwbouw of renovatieproject

Het gamma van verwarmingsmogelijkheden is eindeloos. Warmtepomp, condensatieketel op gas, zonneboiler, vloerverwarming, radiatoren of wandverwarming… Vrancken zoekt samen met u welk systeem bij u past. Op basis van uw woonplaats, gezinssamenstelling en verbruik maken we een gedetailleerde offerte op. Een totaalaanpak die alle kosten dekt. Akkoord? Dan plannen we een datum voor de plaatsing van uw installatie door onze vakmannen.

Onderhoud verwarmingsketel of warmtepomp

Voorkomen is beter dan genezen en dit  geldt ook voor uw verwarmingsinstallatie. Plan tijdig een jaarlijkse controle van uw mazoutketel bij Vrancken. Of een tweejaarlijkse check-up van uw gasketel. Hoewel een warmtepomp onderhoudsvriendelijker is, adviseren we u ook deze minstens één keer per jaar onder de loep te laten nemen door een verwarmingsexpert.

Contacteer verwarmingsinstallateur Vrancken voor:

  • Energetische renovatie met warmtepomp
  • Monteren warmtepompboiler 
  • Herstellingen en uitbreidingen op uw verwarmingsinstallatie
  • Installeren van condensatieketel op gas
  • Onderhoud van installatie (warmtepomp, zonneboiler, gasketel of mazoutketel) 
  • Keuring gasketel, mazoutketel
  • Een complete voor- en naservice 
  • Kwalitatieve materialen en merken: Vaillant, Viessmann, Radson, Vasco, Jaga
  • Vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren, ventilo-convectoren ...

Samenwerken met Vrancken is uw garantie op een professionele installatie, reparatie en onderhoud van uw duurzame verwarming.

Verwarming

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x