Onderhoud & herstellingen

Heeft u een lek in uw verwarmingsleidingen? Zijn er leidingen gebarsten? Heeft u een probleem met uw gas- of mazoutketel? Nood aan onderhoud van uw warmtepomp?

Vrancken is uw ervaren partner voor de herstelling en het onderhoud van uw sanitair, verwarming en ventilatiesystemen. 

Herstellingen

Noodgeval? We geven telefonisch advies en indien nodig komen we ter plaatse om het probleem te analyseren. Slijtage, lekken of drukverlies? We herstellen meteen het nodige zodat uw woning geen verdere schade oploopt. Is uw ketel, verwarming of toestel aan vervanging toe? Dan informeren we u graag over onze moderne en energiezuinige oplossingen, volledig aangepast aan uw wensen en budget.

Onze techniekers wonen in regio Leuven en staan vanaf oktober tot eind maart stand-by om u zo snel en zo goed mogelijk verder te helpen. 

Onderhoud

Kiest u voor regelmatig onderhoud? Fantastisch, want onze goed opgeleide vakmannen komen met de juiste skills en competenties ter plaatse. Wij zorgen voor een grondig onderhoud mét een wettelijk attest. Het resultaat? Hoge prestaties, een aanzienlijke daling van uw energiefactuur én een lange levensduur van uw toestellen en ketels. 

Vrancken werkt uitsluitend met eigen betrouwbare techniekers die van aanpakken weten. Contacteer ons voor de herstelling en onderhoud van uw gasketel, mazoutketel, centrale verwarming, zonneboiler, warmtepomp, ventilatiesysteem en meer.

Onderhoud & herstellingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x