Sanitair

Droomt u luidop van een nieuwe badkamer met regendouche en stoomcabine? Is uw huidig ligbad of wastafel aan vervanging toe?

Bij badkamerspecialist Vrancken bent u aan het juiste adres voor de plaatsing van kwalitatief sanitair of een totale badkamerrenovatie volgens uw smaak en budget.

Sanitaire installatie voor nieuwbouw en totaalrenovaties

Plaatsing van toevoer- en afvoerleidingen | Een goed geïnstalleerde riolering is essentieel om verstoppingen en geurhinder binnenshuis te vermijden. Bovendien garandeert de dimensionering en het traject van de toevoerleidingen te allen tijde een optimaal comfort met voldoende warm- en koud water. Onze vakmannen kennen de kneepjes van het vak en zijn één voor één op de hoogte van de geldende normen. Uw sanitair project is bij ons in goede handen.

Regenwaterrecuperatie | Uw wc’s doorspoelen met regenwater? Uw tuin milieubewust besproeien? Absoluut. Vrancken installeert uw regenwaterpomp en bekijkt samen met u waar u uw leidingwater kan vervangen door regenwater. Samengevat: een duurzame oplossing op basis van uw behoeftes.  

Waterbehandeling | Last van te veel kalk in uw leidingwater? Kalkaanslag verslijt uw huishoudelijke apparaten en verwarmingsinstallaties. Vrancken controleert de hardheid van het water en adviseert u bij de aankoop van een waterontharder en/of filter.  

Uw badkamer renoveren met oog voor het milieu?

Slimme keuze! Of u aanklopt voor de reparatie van uw hangtoilet of een volledige make-over van uw badkamer, iedere vervanging of plaatsing gebeurt snel, vakkundig en zoals beschreven in de getekende offerte. Vrancken werkt steevast met kwalitatieve materialen, milieubewuste merken en betrouwbare partners (tegelaars, schilders, schrijnwerkers, …). 

U mag Vrancken contacteren voor:

  • Vervanging: van douchekraan tot totale badkamerrenovatie

  • Sanitaire aansluitingen: douchecabine, inloopdouche, toilet, kraan, ...

  • Professioneel advies bij aankoop waterontharder

  • Regenwaterrecuperatie 

Wat kost een nieuwe badkamer?

Sanitair

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x